Vi er taget til Spanien i uge X - Ordre vil derfor have længere leveringstid

Francesco Galliano Brut 2016

199,00 DKK

Denne Blanc de Blancs Metodo Classico er lavet på 100% Chardonnay druer, hvor de elegante bobler er opstået ved en andengæring på flasken, mens den lå 3 år i hvile. Denne vin er Borgo Maragliano’s basisudgave af de klassiske bobler. Vinens tørhed er klassificeret som Brut, hvilket angiver at vinen er tør, uden at være knastør. Det gør den egnet til de fleste anledninger. Såvel alene eller i selskab med snacks eller lette forretter, såsom fisk, skaldyr eller friske oste.

På trods af at dette er Borgo Maragliano’s basis metodo classico (lavet på den traditionelle champagnemetode), holder kvaliteten et meget højt niveau, og det er ikke usædvanligt at man kan støde på denne vin på Piemontes mange Michelin restauranter. Druerne til vinen dyrkes højt i Loazzolo på en østvendt skråning, og høstes tidligt for at sikre friskhed og syre i vinen. Arealudbyttet holdes nede på 55 HL/Ha, og efter presning gæres vinen på ståltank indtil den i april hældes på flaske sammen med gær og dosage (frisk duremost, som tilfører sukker). Herefter lægges flasken i hvile i cirka 3 år, hvor de fine bobler udvikles, før den er klar til frigivelse. Vinen har en lys, strågul farve med grønlige nuancer. Næsen er frisk frugt kombineret med brødduft fra gæren. Smagen er frisk med citrus, mandarin og akaciehonning. Brut betegnelsen vidner om et restsukkerindhold på 6-15g/L, som gør den til et letdrikkeligt og behageligt bekendtskab. Et perfekt glas til velkomst af vininteresserede gæster, til en romantiske middag eller fejringer.

Pris: 169,- (v. køb af 6 stk.)
Pris: 199,- (v. køb af 1 stk.) 

 

Årgang
2016
Om vinen
Distrikt i Piemonte: Loazzolo
Vinstokke etableret: 1990
Årlig produktion: 38.000 flasker
Højde på vinmarken: 410 m.
Drue: Chardonnay
Alkoholprocent: 12,5%
Serveres: 10-12 grader
Gemmes: 0-20 år

På lager

Søg efter en vare her

Velkommen til Piemonte på Flaske

For at købe vores vine skal du være fyldt 18 år. Bekræft venligst dette ved at klikke på boksen herunder