Om Piemonte på flaske

Hvem står bag?

Bag Piemonte på Flaske står parret Pernille og Kristian Ravn, som har en mangeårig passion for Piemonte og særligt regionens kultur, mad og vine. Passionen har ført til, at de har købt et hus på toppen af Asti provinsen og ofte opholder sig i Piemonte. De har derfor et grundigt kendskab til lokale og ambitiøse vinproducenter i området, som producerer vine i absolut særklasse. Et udvalg af disse vine importerer de til Danmark og sælger til private og erhverv. Endvidere arrangerer de private vinsmagninger og vinture til området. 

Passionen for Piemonte vil du opleve, når du køber vine hos Piemonte på Flaske i form af det indgående kendskab Kristian og Pernille har til historien bag hver enkelt vin. Og historien får du med, når du køber vinen, så du kan fortælle den videre til dem, du deler vinen med. Det giver dig en mere fuldendt vinoplevelse og vil hjælpe dig til at få et indblik i og forståelse for Piemonte’s fantastiske vine. 

“Vi ønsker at bygge bro mellem den kærlighed og passion vinproducenterne lægger i arbejdet med hver enkelt vin i Piemonte og den oplevelse vores kunder får, når de åbner flasken hjemme hos dem selv. Det betyder noget for oplevelsen, at man kender vinen, den historie der ligger bag, og hvordan og hvornår man skal nyde den” Pernille, indehaver af Piemonte på Flaske

 

Kristian og Pernille fotograferet i vinkælderen hos Teo Costa i forbindelse med smagning af de nye årgange af Barolo, Nebbiolo d' Alba, Castellinaldo (Barbera Superiore) og Chardonnay.

Kontakt

+45 20 77 59 05
Nørre allé 21, 5500 Middelfart

Samarbejdspartnere