events

events

Privat 
vinsmagning

Ønsker du at arrangere en privat vinsmagning sammen med venner, familie eller kolleger, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kan tilbyde at holde det i kælderen hos Vinlauget Grand (max. 25 personer), i vores vinkælder på Nørre Alle 21 i Strib (max. 12 personer) eller hjemme hos dig. 

Vi skræddersyer smagningen efter dine ønsker. Det kan f.eks. være smagning med fokus på Nebbiolo, Barbera, Piemontes hvide vine eller en rundtur i Piemonte, hvor I kan smage de mest egnstypiske vine fra Italiens mest prisvindende vinregion. 

Pris pr. person: 200,- inkl. moms ekskl. kørsel , 

Aldersgrænse: Min. 18 år

Der vil blive serveret en let snack sammen med smagningen. 

ÅBEN
VINSMAGNing

Vi arrangerer løbende vinsmagninger i vores vinkælder på Nørre Alle 21 i Strib, hvor man kan booke en plads. Vinsmagninger annonceres løbende på vores Facebook side, hvor der også vil være information om tilmelding.

Der vil være forskellige temaer i forbindelse med vinsmagningerne. Det kan f.eks. være smagning med fokus på Nebbiolo, Barbera, Piemontes hvide vine eller en rundtur i Piemonte, hvor I kan smage de mest egnstypiske vine fra Italiens mest prisvindende vinregion.  

Pris: 150,- pr. person 

Aldersgrænse: Min. 18 år

Der vil blive serveret en let snack sammen med smagningen. 

Vintur til 
Piemonte

Vi arrangerer løbende vinture for private og erhverv til Piemonte i samarbejde med DiwineTour i Alba. Vi sørger for flybillet, transport, overnatning, vinture og aktiviteter. Kontakt os for et uforpligtende og skræddersyet tilbud. Ønsker du selv at stå for noget af turen kan det også arrangeres. 

Åben 
vinkælder

Vi holder løbende ÅBEN VINKÆLDER på Nørre Alle 21 i Strib, hvor der er smagning på udvalgte vine samt penge at spare. 

Datoer for ÅBEN VINKÆLDER annonceres løbende på Facebook og Instagram. 

Arrangementet er gratis.

Aldersgrænse: Min. 18 år

Nyt event

Tilføj tekst